fondtorgsnämnden logo
Fondtorgsnämnden logo
sök

Sök

Digital informationsträff med Fondtorgsnämndens kansli

Fondtorgsnämndens kansli välkomnar fondförvaltare till en digital informationsträff, tisdagen den 21 november kl.15.00-16.00 (CET)

Eventet är en livesänd informationsträff där Fondtorgsnämndens kansli ger en statusuppdatering om upphandlingsprocessen och verksamhetens utveckling.

Kanslichef Erik Fransson tillsammans med kommunikationsansvarig Viktor Ström kommer att dela med sig av status för verksamheten, upphandlingarna av fonder till premiepensionens fondtorg, planen för 2024 och svara på relaterade frågor.

Informationsträffen riktar sig i första hand till aktörer som deltar eller kan komma att delta i Fondtorgsnämndens fondupphandlingar och hålls på engelska. Sändningen spelas även in, översätts med textning på svenska och publiceras på Fondtorgsnämndens hemsida veckan efter evenemanget.

Vänligen notera att ingen information rörande pågående upphandling, eller annan information för vilken sekretess gäller, delas under informationsträffen.

Anmälan till informationsträffen görs via denna länk: FTN virtual status update event Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För praktiska frågor kring deltagande på informationsträffen, vänligen kontakta freja.liljedahl@ftn.se

Varmt välkomna!

Kansliets deltagande i externa evenemang

Medarbetare på Fondtorgsnämndens kansli kommer att delta vid en rad externa evenemang under hösten. Syftet är att representera verksamheten samt delta i seminarium och dialog med fondbranschen. Läs mer om FTN:s deltagande i externa evenemang här